Caraş-Severin, Romania

CORNUŢEL – Vineri seara, pe drumul dinte Reşiţa şi Caransebeş, a avut loc un grav accident în urma căruia patru persoane au fost grav rănite.

Din primele cercetări ale poliţiei, se pare că accidentul a fost provocat în urma unei depăşiri neregulamentare. Un autoturism Citroen, în care se aflau patru persoane, a încercat să efectueze o depăşire, dar a acroşat două maşini care circulau pe acelaşi sens.

Citroen-ul s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, cei patru au fost scoşi de echipajul de descarcerare, fiind transportaţi la Spitalul Municipal din Caransebeş, unde au fost internaţi în stare gravă.

1 Comment

  1. Buna ziua, an primul rand vreau sama, prezint.Sant soferul citroenului, si nu am facutdepasire ne permisa, si nu am acrosat cele doua masini, asa cum supuneti voi , an primul rand interesativa mai bine, si nu scrieti ceace nu este,.. Nu uitati ca am fost singurul care am fost scos de cei dela descarcerari, pe ceilalti trei au.fost scosi de cei care neau acordat primul ajutor,… Va rog nu scrieti ceace nu este.va multumesc

Adaugă comentariu