Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Oficialii clubului din Lunca Bârzavei continuă pe două fronturi, conform strategiei.

În ultima perioadă, încă înainte ca jucătorii echipei de seniori să-şi reia antrenamentele pentru noul sezon competiţional, la stadionul „Gloria” au fost demarate o serie lucrări de modernizare, astfel că baza sportivă are deja o nouă înfăţişare. În paralel, oficialii clubului s-au gândit să întărească şi colectivul tehnic. Şi au apelat la prof. Ciprian Urican, coordonatorul de zonă la F.R. de Fotbal, pe probleme tehnice. Care şi-a dat acordul de a coordona activitatea antrenorilor, în calitate de consilier sportiv. Cu precizarea că se va implica, în mod deosebit, în viaţa formaţiei de seniori.

„Am încercat, cât am putut să asigurăm un gazon cât mai bun, ne-a declarat Gabriel Stănucă, preşedintele Secţiei de Fotbal a C.S. Gloria Reşiţa. Apoi, am avut în atenţie modernizarea vestiarelor. Fiecare grupă de copii dispune de un vestiar zugrăvit în alb-albastru. Oricum, mai avem multe de făcut. De asemenea, sportivii sunt pregătiţi de antrenori bine pregătiţi, de profesori de sport. Dar, mai sunt multe de pus la punct. Ce bine ar fi să avem un preparator fizic, un autocar. Dar, în primul rând un antrenor cu portarii”.

Şi, cum majoritatea dintre probleme nu pot fi rezolvate fără forţa financiară necesară, preşedintele Gabriel Stănucă a continuat: „Încercăm cu bani puţini să facem lucruri cât de cât normale. Ştiţi foarte bine că până la un anumit nivel de descurci. Dar, pentru mai mult, pentru a ajunge cât mai sus, este nevoie de susţinere financiară”.

Adaugă comentariu