Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipa de seniori a Clubului Sportiv Gloria Reşiţa, care evoluează în Liga a III-a de fotbal, de pe poziţie de nou-promovată, nu a avut un parcurs prea fericit în prima jumătate a ediţiei 2011/2012.

Astfel că, la final de tur ocupă locul 15, cu doar 11 puncte, din două victorii şi cinci rezultate de egalitate. Acest lucru însă nu i-a dezarmat pe oficialii clubului, care sunt hotărâţi să meargă mai departe, să promoveze tinerele talente, să le asigure un cadru organizat de pregătire.

„Punem accent, în continuare, pe juniori, şi avem mai multe grupe de sportivi, de la 11 la 18 ani, ne-a declarat ec. Pavel Aghescu, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului reşiţean. Am demarat şi o colaborare cu CSM Şcolar Reşiţa şi, cum am mai afirmat, am încredere că va fi benefică pentru fotbalul reşiţean şi judeţean. Noi avem toată deschiderea. De altfel, vrem să extindem mai consistent raza de selecţie, apelând la profesorii de sport, pentru că în şcoli sunt copii şi tineri talentaţi care trebuie atraşi, determinaţi să practice sportul, în general, fotbalul în special. Iar Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar este o mare şansă pentru cei mai talentaţi dintre sportivi. Mai mult, rămânem la deviza muncii noastre, „Pentru binele sportivilor şi liniştea părinţilor“.