Caraş-Severin, Romania

  REŞIŢA – După ce Iancu Simion-Simi a făcut declaraţii într-o conferinţă de presă la adresa lui Ionesie Ghiorghioni, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, acesta a ţinut să facă unele precizări. Preşedintele Ghiorghioni solicită probarea afirmaţiilor făcute de Simi.

„Îmi exprim cu această ocazie dezaprobarea faţa de faptul că înainte de publicarea articolului amintit nu mi-a fost solicitat un punct de vedere ceea ce mi-ar fi permis să răspund acuzaţiilor ce mi se aduc. Ii solicit public cu acest prilej domnului Iancu Simion-Simi, primarul oraşului Oţelu Roşu să probeze informaţiile potrivit cărora «am prăduit Consiliul Judeţean cu asfaltările de drumuri din Caraş-Severin», în caz contrar îmi rezerv dreptul de a-l acţiona în judecată constituindu-mă parte vătămată. Totodată fac cunoscută existenţa demisiei domniei sale din funcţia de secretar general al PDL filiala Caraş-Severin cu data de 22 martie 2012. Pentru corecta informare a opiniei publice îmi reafirm, în acelaşi timp, disponibilitatea de a lămuri toate neclarităţile şi de a vă furniza toate informaţiile care sunt de interes public“. Vă reamintim că afirmaţiile la care face referire vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin au fost făcute de Iancu Simion – Simi într-o conferinţă de presă susţinută marţi, 3 martie.

Simi şi-a dat demisia înaintea lui Frunzăverde

Tot miercuri, Ghiorghioni ne-a pus la dispoziţie şi o copie a demisiei lui Iancu Simion – Simi din funcţia de secretar general al BPJ al PDL Caraş-Severin. În actul respectiv, datat la 22 martie 2012, se precizează că, în întrunirea extraordinară a Biroului Permanent Local Oţelu Roşu, din aceeaşi dată, „s-a hotărât în unanimitate ca domnul Iancu Simion – Simi să renunţe la funcţie (…) din motive de sănătate, precum şi pentru implicarea în totalitate în cadrul organizaţiei PDL Oţelu Roşu pentru alegerile din 10 iunie 2012“.
Flavius Rotariu

Adaugă comentariu