Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Municipalitatea reşiţeană a luat decizia de a pune punct spectacolelor arderii gunoaielor sub cerul liber în diferite colţuri ale urbei.

Hotărârea aleşilor urbei a fost impulsionată atât de deranjul provocat zonei prin fum şi miros, cât şi de pericolul prezentat de aceste arderi care uneori pot deveni de necontrolat.

„Regulamentul de gospodărire a municipiului a fost completat cu câteva aspecte ce vizează interzicerea de a se da foc materialelor lemnoase, nelemnoase şi cauciucuri în diverse locuri din oraş, care cauzau în multe cazuri fum, deranj şi pericole. Am crezut că este bine să completăm acest regulament şi, bineînţeles, să urmărim să aplicăm amenzile aferente“, a precizat Mihai Stepanescu, primarul Reşiţei.

2 Comments

  1. Ok ! Care-i alternativa? A amenajat cumva primaria locuri de colectare/depozitare gratuita a unor astfel de deseuri asa cum am vazut in Germania ? Sau se pregateste o noua „bomba” de concesionare, cu dedicatie, pentru sponsorii din viitoarea campanie electorala?!

    • Gigi mereu contra, du-te, frate, in Germania, daca nu iti place aici ca oricum nu intelegi nimic. E normal, cred, (pentru o minte intreaga) ca nu te pui sa dai foc la vegetatie sau la cauciucuri in spatele blocului sau in curtea casei. Cel putin, n-ar trebui ca nu suntem in Vestul salbatic. E firesc sa fie interzise intr-un oras civilizat, pentru unii care fac bani din incendierea anumitor cabluri evident ca e o problema aceasta hotarare de Consiliu Local. Esti si tu cumva in aceasta categorie?

Adaugă comentariu