Caraş-Severin, Romania

CICLOVA ROMÂNĂ – Doi bărbaţi au fost prinşi transportând aproape 4.000 de pachete de ţigări nefiscalizate, ascunse în spatele unor saci de porumb.

Două persoane au fost reţinute, iar oamenii legii au numărat nu mai puţin de 79.800 de ţigarete confiscate. Pachetele netimbrate au fost identificate în interiorul unei autoutilitare care, în aparenţă, transporta saci cu porumb. „Lucrătorii de investigare a criminalității economice au oprit și au controlat autoutilitara în localitatea Ciclova Română. În autovehicul au identificat doi bărbați, unul de 29 de ani, domiciliat în comuna Berliște, județul Caraș-Severin și al doilea de 37 de ani, domiciliat în comuna Unirea, județul Dolj. Cei doi bărbați și autoutilitara au fost conduși la sediul Poliției Orașului Oravița în vederea unui control amănunțit, țigările fiind găsite în interiorul autovehiculului“, ne informează Poliţia judeţului.

Potrivit IPJ, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, ei fiind acum cercetaţi penal pentru evaziune fiscală şi contrabandă.