Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Fotbalistele de la ACS Banat Girls Reșița au terminat primul sezon din Liga a II-a pe un loc onorabil în clasament, locul 4, cu 6 victorii și 8 înfrângeri obținute în cele 14 etape disputate.

În ultima etapă, jucătoarele pregătite de Daniel Amariei au întâlnit formația de pe primul loc, Piros Security, care s-a impus în fața bănățencelor cu scorul de 9-1. Partida a avut loc pe stadionul Gloria din Reșița.

„Am întâlnit într-adevăr un adversar care merită să fie în Liga I, diferența dintre cele două echipe s-a văzut și pe tabelă. Pentru noi a fost ultimul meci din acest campionat, am mizat pe multe fete tinere, am încercat să rulez toate junioarele pe care le avem în vedere, chiar am reușit să introducem la acest meci 6 junioare în echipă, ceea ce e o premieră la noi. Suntrem mulțumiți de acest campionat, în acest moment suntem pe locul 4 cu 18 puncte, eu zic că este promițător pentru primul an în Liga a II-a. Din vară sperăm că ne vom întări un pic lotul și cu siguranță că ne dorim să facem o figură mai frumoasă în ediția următoare de campionat. Vom încerca, dacă va fi posibil, chiar promovarea în Liga I”, a declarat, la final, profesorul Daniel Amariei.

Președintele echipei reșițene, Daniel Surdu, a spus: „Sunt mulțumit de parcursul echipei în acest campionat, iar acum urmează o perioadă mai lejeră pentru fete. Vom face în continuare turnee pentru selecție și ne dorim să aducem cât mai multe bănățence alături de această echipă”.

Adaugă comentariu