Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Şcoala Gimnazială Nr. 7 din municipiu i-a premiat, în urmă cu două zile, pe câştigătorii concursului „Copiii şi tentaţiile adolescenţei“. Toate acestea în cadrul proiectului demarat în urmă cu două luni, în care s-au implicat toţi elevii claselor a VII-a şi a VIII-a.

Activităţile au constat în identificare problemelor pe care le au copiii şi tinerii Reşiţei, cauzele ce au dus la apariţia acestora şi consecinţelor lor. Fiecare clasă a realizat apoi câte un filmuleţ pe această temă, ce nu a depăşit 10 minute. În total, au intrat în competiţie şapte filme: „Furtul nu este o soluţie“ (cl.VII-a A), „Educaţia, un lucru important“ (cl. a VII-a B), „Spune NU!“ (cl. aVII-a C), „ Anturajul schimbă tot“ (cl. aVIII-a A), „Locurile de muncă“ (cl. aVIII-a B), „Lecţie de viaţă“ (cl. aVIII-a C), „Reşiţa de ieri, Reşiţa de azi“ (cl. aVIII-a D).

Prestaţia elevilor a fost jurizată de profesorii din şcoală, după ce toate clasele participante în cadrul concursului au vizionat împreună cu aceştia filmuleţele. Astfel, premiul I a fost câştigat de elevii clasei a VIII-a C, pe locurile următoare clasându-se clasele a VII-a C şi a VII-a A. Juriul a mai acordat şi patru premii speciale. Nu trebuie uitaţi nici coordonatorii proiectului. Este vorba despre profesorii Ionuţ Gârtoi şi Ileana Pomoja.

Roxana Bălan Nafiru

Adaugă comentariu