Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Echipa FC Caransebeş a început, de zece zile, pregătirile în vederea abordării ediţiei 2013-2014 a Ligii a III-a. Sub coordonarea noului antrenor Alin Artimon, un grup de peste 20 de jucători efectuează câte două antrenamente pe zi, la stadionul din Balta Sărată.

În viitorul apropiat, o parte dintre ei vor părăsi formaţia, dar deocamdată sunt păstraţi, până când vor fi definitivate transferurile, inclusiv legitimările.

Din „vechea gardă” a echipei FC Caransebeş au rămas Cioloca, Bona (revenit de la Metalul Oţelu Roşu), Suru, Dragu, Beucă şi Şandru, din care vor rămâne probabil doar trei, iar dintre juniorii de la Liga a IV-a sunt Ţuţul, Simescu şi Mariţescu, aceştia urmând să se pregătească cu formaţia de Liga a III-a şi să joace unde vor prinde echipa, în Liga a III-a sau a IV-a, ori la juniori.

În ceea ce priveşte transferurile, Alin Artimon a declarat că îşi doreşte mai mulţi jucători, dar, ţinând cont că ei nu au semnat încă contractele cu FC Caransebeş, se rezumă să avanseze doar cifra de opt fotbalişti, toţi din Liga a II-a, de la Târgovişte, Buftea şi Poli Timişoara.

Referitor la programul de pregătire, noul tehnician al echipei ne-a spus că jucătorii au efectuat teste şi antrenamente tehnico-tactice, iar începând de joi, 18 iulie, până sâmbătă, 27 iulie a.c., se va intra în cantonament la Caransebeş, urmând ca fotbaliştii să stea la hotel, iar antrenamentele se vor face la stadionul din Balta Sărată şi la sala de forţă a hotelului „Palace”.

Adaugă comentariu