Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Vineri, 15 noiembrie a.c., au fost programate meciurile etapei a XIII-a a Ligii a III-a de fotbal, ediția 2013/2014. O rundă în care reprezentantele județului Caraș-Severin au fost „salvate” de FC Caransebeș, liderul Seriei a IV-a, care a terminat la egalitate, 0-0, în disputa de la Millenium Giarmata.

FC Caransebeş a acumulat astfel 28 de puncte, în condițiile în care F.C. Hunedoara, principala urmăritoare, a rămas cu 24 de puncte, fiindcă a stat, întrucât Minerul Jilț Mătăsari s-a retras din campionat.

Din păcate Muncitorul a cedat cu 3-4 (0-2), la Știința Turceni, după ce, la un moment dat, diferența era de patru goluri. „Am încercat să remontăm, dar nu am reușit deoarece am și ratat exasperant de mult”, a precizat antrenorul gospodarilor Viorel Lolea. Iar A.F.C.M.-Gloria Reșița a pierdut la limită, 0-1, la Pandurii Lignitul Tg. Jiu II.

După această rundă, A.F.C.M.-Gloria Reșița și Muncitorul Voința Lupac ocupă locurile nouă, respectiv zece, pe ultima poziție situându-se F.C. Avrig.

1 Comment

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    Oare imaginea echipei FC Caransebes se confunda, numai si numai cu poza antrenorului Alin Artimon? De la inceputul campionatelor numai fetzele luiArtimon, Pana, Lolea sau Boltasiu ocupa spatiull din ziar. Sa fie ei atat de importanti incat ei sa fie cei care inscriu goluri sau evita golurile prin robinsonade spectaculoase? Dupa meciuri doar ei pot sa declare cum au castigat sau pierdut puncte?

Adaugă comentariu