Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – FC Caransebeş – Minerul Motru 3-1 (2-0), în etapa a XXVI-a a Ligii a III-a de fotbal. În ciuda diferenţei de poziţii în clasament, meciul a început echilibrat, primul şut la poartă aparţinând gazdelor, în minutul 8 Ganea expediind o torpilă de la 20 de metri, care nu a nimerit însă ţinta. Scorul a fost deschis în minutul 11, după o centrare perfectă venită de pe dreapta, de la Văcărescu, Morar învingându-l pe Trică cu o lovitură de cap, de la linia careului de 6 metri. Oaspeţii, bine aşezaţi în teren şi cunoscând jocul, au ieşit la pressing, oprind atacurile gugulanilor undeva la centrul terenului, astfel că următoarea fază de poartă a gazdelor am consemnat-o abia în minutul 38, după o pasă bună a lui Ganea, care l-a angajat pe stânga pe Şandru, iar acesta, talonat de Dicu, a tras, de la 8 metri, în plasa laterală a porţii oltene. Acelaşi Dicu a greşit însă în minutul 43, când l-a faultat pe Morar în suprafaţa de pedeapsă, penalty-ul dictat de „centralul” Mircea Ardelean fiind transformat impecabil de Suru, care a trimis în vinclul din stânga al porţii lui Trică.

Deşi gazdele au echilibrat jocul, oaspeţii au reuşit să reducă din handicap în minutul 63, când Stoenac a trimis cu latul, de la 10 metri, după o centrare venită de pe partea dreaptă, de la Ştefan.

Scorul final a fost stabilit în minutul 75, de către Ganea, care, angajat bine de Dragu, l-a învins pe Trică cu un lob de la 18 metri. Acest rezultat, coroborat cu victoria FCM Reşiţa în deplasare, la Făget, scor 2-0, şi înfrângerea suferită de Apă Craiova la Jiul Rovinari, asigură menţinerea echipei gugulane în Liga a III-a şi în campionatul viitor.

Cu patru zile de această partidă, formaţia caransebeşeană a beneficiat de sprijinul internaţionalului Dan Alexa, originar din municipiul de pe Timiş şi Sebeş, care a participat la antrenamentele echipei, în toată această perioadă.

FC Caransebeş: Socaci, Gulea (min. 87, ţuţul), Dodoacă, Firan, Vătafu (57, Albet), Mariţescu, Suru, Ganea, Văcărescu (63, Dragu), Morar (79, Simescu), Şandru; rezerve: Doran, Beucă, Doman. Antrenori: Marius Dulca, Dan Doran.

3 Comments

 1. gugulanii in frunte cu primarul vela sa le multumeasca cu un gratar, bere si mititei rosonerilor lui gurgu pentru aceasta isprava… mai ales ca a luat destule bobarnace gurgu de la gusca,,, pe motiv ca vinde meciul lugojenilor
  ma bucur de salvarea gugulanilor pentru ca de acum va fi greu de patruns in liga a treia,, unde vor fi 4 serii a cate 18 ekipe si o lupta crunta la barajele de promovare, vor patrunde numai cei fffff buni
  nu o vad pe otelu rosu bine cu becikerecu mic la baraj…mai ales ca timisorenii neau traso de fiecare data pe unde neau prins
  pa si pusy,,, si gugulanilor nu uitati rosonerii din banat a lui gurgu,,,,,un mic, o bere,,, un gratar merita si ei!!!!!!!!!!!!!!!
  am vazut meciul fcmr–vulturii lugoj si sa jucat pe bune!!!!!!!!!!!!!

  • nu merita nimik perisabil rosonerii.merita respectele caransebesenilor.si merita sa dezvolte o relatie pe viitor mult mai sttransa chiar cu ajutor la nevoie!respect resitza!asteptam liga 2 in valea domanului!

 2. resitenii nu merita un mic si o bere!merita mult maimult!merita respectele caransebesenilor!mi-as dorii o alta colaborare intre cele 2 echipe! chiar cu ajutorul direct implicat!asteptam resitza in liga 2 cu ajutorul chiar si al nostru al caransebesului!

Adaugă comentariu