Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Chiar dacă mulţi o credeau dispărută de pe cea de a treia scenă fotbalistică a ţării, formaţia FC Caransebeş are şanse să evolueze şi în returul campionatului 2012-2013, tot în Liga a III-a.

Nedesfiinţată oficial, echipa îşi anunţase retragerea începând cu returul care debutează în luna martie, mai mulţi fotbalişti părăsind deja trupa din Balta Sărată. În încercarea de a salva clubul, vice­preşedintele acestuia, Cosmin Popovici, a avut marţi şi miercuri două întâlniri cu primarul municipiului, Marcel Vela, şi cu Eutin Bojin, reprezentantul unui potenţial investitor din zona Aradului.

„În aceste zile, purtăm negocieri, pentru a continua în Liga a III-a. Domnul Marcel Vela ne sprijină şi şi-a arătat disponibilitatea de a aloca în continuare aceeaşi sumă de bani din partea primăriei, restul urmând să-i aducă acest investitor“, a declarat Cosmin Popovici.

2 Comments

  1. LuxPhotoFuchs4 Reply

    Efi Bojin a reusit sa mute echipa CSMR de la Resita la Caransebes asa ca e floare la ureche pentru el ca sa mentina gugulanii in liga a III-a! Iar primarul Vela isi va arata superioritatea fata de capitala de judet promovand in liga a II-a fara moldoveni in formatie. Numai sa nu conteze piedica pusa de AFCMR in singura lor victorie pe teren propriu cu 3-1…

Adaugă comentariu