Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În etapa a XV-a de vineri, 29 noiembrie, ultima a sezonului, am avut parte de un derby județean, în care s-au întâlnit, pe stadionul „Gloria”, A.F.C.M.-Gloria Reșița (antrenor Dan Boltașiu) și FC Caransebeș, liderul Seriei a IV-a a Ligii a III-a de fotbal.

În final, jucătorii de la FC Caransebeş, pregătiți de antrenorul Alin Artimon, s-au impus cu scorul de 6-0 (4-0), prin golurile înscrise de Negoescu (3), Steop (2) și Constantinescu. Cea de-a treia reprezentantă a județului Caraș-Severin în eșalonul trei al fotbalului românesc,

Muncitorul Reșița, coordonată de tehnicianul Viorel Lolea, a evoluat la F.C. Avrig (Sibiu) unde a câștigat cu 3-0 (2-0), prin reușitele lui Costachi (din 11 metri), Săulescu și Țimbota.

„Mulțumim galeriei care a fost alături de noi și cu ocazia acestei deplasări lungi”, ne-a precizat prof. Viorel Lolea. Conform deciziei Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal, campionatul se întrerupe, datorită condițiilor atmosferice, urmând să se reia în primăvara anului 2014.