Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Progresul Ezeriş – Voinţa Lupac 2-1 (0-1), duminică, 20 octombrie, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş, partidă contând pentru etapa a VII-a a Ligii a IV-a, Zona Oraviţa. Spectatorii au venit în număr mare să le vadă pe cele două combatante care şi-au anunţat deschis intenţiile de promovare în Liga a III-a, cu atât mai mult cu cât echipa din Ezeriş joacă întâlnirile de pe teren propriu la Caransebeş.

A fost un adevărat derby, partida începând în forţă, cu un joc bărbătesc şi cu o uşoară dominare a celor de la Lupac, care au controlat în cea mai mare parte prima repriză. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 45+1, când Avramovici, scăpat pe dreapta, a centrat în faţa porţii Progresului, mingea l-a depăşit pe Birăescu şi a ajuns la Ifca, jucătorul Lupacului înscriind la colţul scurt.

Gazdele au început repriza secundă cu fundaşii la centrul terenului, astfel că, în minutul 48, Rusnac a executat un corner de pe stânga, lung, mingea a fost retrimisă în faţa porţii, de unde Negoescu a agăţat-o cu vârful ghetei, însă a trimis-o în portarul Petruţ. Oaspeţii au avut un contraatac extrem de tăios în minutul 72, când Avramovici, aflat pe dreapta, i-a pasat în careu lui Bărbulescu, şutul acestuia, la colţul lung, ştergând bara porţii lui Birăescu. În minutul 73, Rusnac a executat o lovitură de colţ de pe partea stângă, iar Simion, aflat la 10 metri, a trimis din plonjon cu capul în plasă, în stânga lui Petruţ. Oaspeţii puteau să treacă în avantaj în minutul 82, când au beneficiat de o lovitură liberă de la limita careului, din poziţie excelentă, însă Străin a trimis în zid. În minutul 85, după un atac prelungit al gazdelor, Isac l-a faultat în suprafaţa de pedeapsă pe japonezul Kawagoe, lovitura de la 11 metri fiind transformată cu siguranţă de Negoescu, care a trimis în stânga lui Petruţ.

Progresul Ezeriş: C. Birăescu, C. Chiurtu (min. 46, I. Simion), G. Koschling, A. Megheleş, I. Adamescu (90+4, M. Curcudel), Al. Chelu, R. Ciurea (46, A. Sîrbu), D. Drăgoi, Al. Rusnac (90+2, P. Măduţă), T. Kawagoe, C. Negoescu; rezerve: C. Badea, C. Epure, P. Secula. Antrenor, Adrian Enăşescu.

Voinţa Lupac: D. Petruţ, I. Mărgan, Z. Isac, M. Cheda, L. Străin, C. Popa (68, A. Modâlcă), A. Săndescu, B. Bărbulescu, Al. Nicola, Gh. Ifca (88, S. Isărie), Al. Avramovici; rezerve: Al. Varga, C. Hapău, I. Vlad, D. Mihuţescu. Antrenor, Boşco Vişatovici.

A arbitrat la centru Ştefan Diaconu (Reşiţa), asistat la cele două linii de Răzvan Nistoran (Oraviţa) şi Ionuţ Humiţa (Armeniş). Observatori: Viorel Lolea şi Dan Miholcea.

Sorin Rogoz

Adaugă comentariu