Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Şefa PSD Caraş-Severin a spus că la Congresul PSD de la sfârşitul lunii iunie, în cadrul căruia formaţiunea politică îşi va alege un nou preşedinte, o va susţine pe Viorica Dăncilă.
Pesediştii cărăşeni s-au reunit într-o şedinţă a Comitetului Executiv Judeţean pentru a stabili cei 68 de delegaţi care vor merge la Congresul Naţional al PSD din 29 iunie, apoi conducerea a organizat o conferinţă de presă în cadrul căreia au discutat mai multe lucruri. Din delegaţia care merge la Bucureşti fac parte primari, preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, şefi de instituţii. La nivel naţional, încă nu se ştie de alte candidaturi pentru şefia PSD, însă în actualul context, Luminiţa Jivan a spus că, personal, o susţine pe Viorica Dăncilă. Dacă vor fi şi alte candidaturi, delegaţii vor vota cum vor simţi, pentru că votul va fi secret, iar precizarea a fost făcut chiar de preşedintele CJ, Silviu Hurduzeu.

Întrebată dacă vor mai pleca parlamentari din PSD, deputatul Luminiţa Jivan a precizat că „nu există motive pentru ca cineva să mai plece din PSD“.

Vizavi de moţiunea de cenzură iniţiată de Opoziţie, senatorul Ionuţ Chisăliţă a comentat votul UDMR. „Bunica şi mama sunt unguroaice, deci nu pot fi acuzat de vreo atitudine împotriva UDMR. Însă, trebuie puşi la punct. Nu pot fi mereu şi în car, şi în căruţă“, a spus Chisăliţă.

Nina Curița

4 Comments

  1. Ha, HA, HA!Dar ce credeati ca nu o sustine pe analfabeta? cum e sacul asa si petecul.Ce tara de incompetenti si semianalfabeti, hoti si tupeisti, Cine a ajuns sa ne conduca?????????? Mi-e rusine pentru toti oamenii cinstiti si corecti din tara asta.

  2. O nulitate care nu a realizat nimic in viata pe plan personal sau professional normal ca sustine o alta nulitate!

  3. Duceti-vă cu bîlbîita voastră și analfabetă cu diplomă,la dracul,că la următoarele alegeri nu ve-ti face nici 10%,cu asemenea caricatură

  4. Doua analfabete, pupincuriste si penibile. Multumesc de posibilitatea de a comenta aceasta poza oribila, ce pute de incultura de ma dor ochii

Adaugă comentariu