Caraş-Severin, Romania

MUNTELE MIC – După problemele cu investiția de pe Muntele Mic, omul de afaceri Romeo Dunca a mai primit o lovitură. Elicopterul acestuia s-a răsturnat vineri după amiaza pe pârtia Borlova, incidentul fiind investigat acum de o echipă de la Centrul de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile.

Centrul de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile (CIAS) a fost notificat în 29 noiembrie 2017, la ora 15:53, despre producerea unui eveniment de aviație civilă în zona Muntele Mic din județul Caraș-Severin, în care a fost implicat un elicopter tip AS 350 B3, cu însemnele de înmatriculare YR-DEX, aparținând unui operator privat. Nu există victime”, precizează cei de la CIAS.

Mai precis, elicopterul pilotat chiar de Dunca a fost lăsat pornit și nesupravegheat imediat după aterizare, vântul puternic răsturnându-l chiar peste cablurile teleschiului de pe pârtia Borlova 1, pe care le-a rupt. Și aparatul de zbor a fost serios avariat, fiind distrus în proporție de 70 la sută.

Foto: Centrul de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile

6 Comments

  1. povesti… vantul il rastoarna peste cablurile care sunt la inaltime? Am vazut cum piloteaza… trecea foarte aproape de obstacole, era de asteptat… oamenii astia cu bani se cred zei dar pana la urma tot muritori sunt…

    • Tibi ”e grele” cu limba romana…poti sa-i faci o clisma mica boierului tau si fara sa semalizezi pe tion!!!

      • kkt pansat ce esti greseala este intentionata dar tu fiind o vinitura in timisoara nu ai de unde sa sti !!! Sluga marsh la somn ca muine la munca saracie ce esti sa iti platesti chiria ..asa ca dale dracului de comentariu ///incepi sa te prinzi?? saracie?????????

Adaugă comentariu