Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Luni, 5 august, candidaţii la examenul de titulatizare vor afla rezultatele muncii lor.

 Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Caraş-Severin, prof. Ionel Moatăr, pentru susţinerea probei scrise au fost înregistraţi 599 de candidaţi. Ulterior s-au prezentat 513, iar 71 de cadre didactice s-au retras din timpul examenului şi au făcut cerere pentru ca lucrările lor să nu fie corectate. Şi cum, mai nou, profesorii urmează exemplul elevilor, doi dascăli au fost eliminaţi din examen pe motiv de fraudă.

Contestaţiile se depun la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Caraş-Severin luni, 5 august, până la ora 21.00, dar şi mâine, 6 august, până la ora 15.00. Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota şapte atât la proba scrisă, cât şi la cea practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), dascălii trebuie să obţină minimum nota cinci la ambele probe.

Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în zilele de 9 şi 12 august 2013, iar repartizarea profesorilor pentru angajare pe perioadă determinată, în data de 14 august 2013.

Lavinia Predescu