Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Handbalistele de la Universitatea Reşiţa vor susţine la sfârşitul acestei săptămâni un nou meci oficial în faţa publicului local. În etapa a noua a Diviziei A de handbal feminin, Seria B, elevele antrenorilor Cristian Busuioc şi Liviu Viaşu vor avea parte de un derby regional, adversară fiind Universitatea Timişoara.

Partida este programată sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 13.30, la Sala Polivalentă din Reşiţa, şi va fi arbitrată de cuplul Botez/Guţu, din Arad. Formaţia reşiţeană are un singur punct acumulat în actuala ediţie de campionat, după egalul obţinut în deplasare la Bowling Sfântu Gheorghe.

Duminică, 17 noiembrie, de la ora 13, tot la Sala Polivalentă, junioarele I de la Universitatea Reşiţa, care de altfel joacă şi în Divizia A, vor avea ca adversară tot o echipă din Timişoara, pe LPS Banatul. Întâlnirea contează pentru etapa a şasea a Campionatului Naţional de Handbal al Junioarelor I, Seria E. La junioare I, Universitatea Reşiţa este lider.

3 Comments

  1. Sunteti penibili …nu dati rezultatele doar atunci cand castigati…..si asta nu ati mai facut-o cam de mult….Rusineeeee !!!

Adaugă comentariu