Caraş-Severin, Romania
CARAŞ-SEVERIN – Prefectul judeţului Caraş-Severin, Octavian Ţunea, a solicitat vineri, Poliţiei Rutiere, să închidă drumul Prislop – Semenic, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabilă.
Vântul sufla cu peste 80 km/h şi a fost semnalat viscol, ceea ce face imposibilă misiunea drumarilor de a menţine acest tronson deschis.Totodată, se reaminteşte că circulaţia rutieră, între telescaun şi Muntele Mic este, de asemenea, închisă, în această perioadă.
Pe celelalte drumuri judeţene sau naţionale din judeţul Caraş-Severin se circulă, dar în condiţii de iarnă, fapt pentru care, prefectul Octavian Ţunea le cere şoferilor să nu plece la drum, decât în cazurile în care este neapărat nevoie şi doar după ce s-au interesat, în prealabil, de situaţia drumurilor. 
Numerele la care cei interesaţi le pot apela, pentru a afla starea drumurilor sunt: 0255 – 51 31 31 – pentru Dispeceratul permanent – Drumuri Naţionale Caransebeş, 0252 – 316 451 – pentru Dispecetarul permanent Drumuri Naţionale Orşova, 0255 213 212 sau 0771 – 661 700 – Dispecerat permanent – Drumuri Judeţene Caraş-Severin.
Tronsonul de drum Prislop – Semenic este închis temporar, deschiderea acestuia urmând a fi comunicată imediat ce acest lucru se va întâmpla.Tot cu începere de vineri, funcţionarea telescaunului de pe Muntele Mic a fost oprită, temporar

Adaugă comentariu