Caraş-Severin, Romania

VEST – Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara nu se sperie de codul galben de viscol și ninsori, anunțat pentru zona Banatului. Drumarii sunt pregătiți de intervenţie în caz de necesitate, conform normativelor tehnice şi a legislaţiei în vigoare.

„În bazele de deszăpezire din zona de vest a ţării sunt gata de intervenţie 35 de autoutilaje de deszăpezire proprii şi 286 de autoutilaje închiriate. De asemenea, sunt asigurate stocurile de material antiderapant, respectiv 20 850 tone de sare şi 243 tone de clorură de calciu. De asemenea, D.R.D.P. Timişoara asigură permanenţa la sediul regional, precum şi la sediile secţiilor de drumuri şi la bazele de deszăpezire, cu personal de specialitate care va coordona intervenţia autoutilajelor. Drumarii vor fi la dispoziţia utilizatorilor drumurilor naţionale din regiunea de vest a ţării şi pentru informaţii referitoare la starea reţelei de drumuri şi a evenimentelor produse în trafic, din aria de competenţă, respectiv judeţele – Timiş, Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi parţial-Gorj, Alba, Mehedinţi”, se precizează într-un comunicat DRDP Timișoara.

Informaţii despre starea drumurilor din vestul ţării pot fi obţinute de la Dispeceratul D.R.D.P.Timişoara, telefon- 0256/246 620, de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., telefon 021/264.33.33 sau 021/9360, precum şi de pe paginile- www.drdptm.ro, respectiv www.cnadnr.ro. Informaţii actualizate se găsesc şi pe https://www.facebook.com/DRDP.Timisoara.