Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Secţia anglo-americană a Bibliotecii Judeţene „Paul Iorgovici“ a marcat şi în acest an Valentine‘s Day – Ziua Îndrăgostiţilor în variantă americană.

Evenimentul a avut loc marți, în două locaţii diferite. Programul a debutat, în jurul amiezii, cu vernisajul expoziţiei de felicitări şi desene – intitulată sugestiv „Valentine“ – urmat de un scurt-program artistic prezentat de preşcolarii Grădiniţei cu Program Normal Nr. 6 din Reşiţa, pregătiţi de prof. Andreea Mato.

Două ore mai târziu, organizatorii evenimentului s-au mutat în sala Palatului Cultural, unde a avut loc premierea celor mai frumoase declaraţii de dragoste scrise de elevii reşiţeni şi trimise pe adresa bibliotecii judeţene.

Manifestarea dedicată îndrăgostiţilor s-a încheiat cu un program artistic – recitări de poezii în limba engleză, o scenetă după opera lui William Shakespeare, momente muzicale – susţinute de elevii mai multor şcoli din municipiul reşedinţă de judeţ. Este vorba despre Colegiul Naţional „Traian Lalescu“, Liceul de Artă „Sabin Păuţa“, Colegiul Economic al Banatului Montan, Colegiul Tehnic Cărăşean şi Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 2.

Roxana Bălan Nafiru

Adaugă comentariu