Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Staţia de biciclete din Centrul Civic este gata, iar alte două sunt prevăzute pentru Victoria şi Intim. Cele 60 de biciclete, cumpărate de primărie printr-un proiect, sunt dotate cu GPS şi vor putea fi folosite de reşiţeni în mod gratuit. Sistemul va funcţiona prin intermediul unei aplicaţii instalate pe telefonul mobil, bicicletele urmând să fie blocate şi deblocate prin intermediul acestei platforme.

Foto: A.M.

7 Comments

 1. Ei pe dracu gratis.E ca concertele din miezul veri, că nu costă, că nu face nimic,e din partea casei iar acum ne iau banii pentru cheltuieli și alte plăți impuse nouă fraierilor ,cadou din partea primarului și primăriei,și uite așa iar picam de proști, că nimeni nu îți dă nimic gratis,mai ales statul , marele hoț și jepcar de la răsărit până la apus.

 2. E prea de fițe atunci,și nu că sat Rășița nu ar fi plin e cocalari și cocalarese,s-ar accidenta de tot pe ei înșiși, că și așa merg ca zombii pe stradă cu mufarina în shithphone dar să mai fie și bicicleta cu farul stopul în zmarthfucketphone,ar fi apocalipsa,unde a-ți mai văzut bicicletă încrucișată cu telefon și cocalar că eu nu am găsit dar la Reșița pun pariu că va ieși un prototip de talie intergalactica,moare americanii de ciudă.:))))))))

  • Eu am vazut pe unde am umblat. Poate ar trebui sa umbli mai mult si sa nu mai comentati atata cand cineva face ceva bun.
   Sistemul este chiar unul inventat de altii, nu de cei de la Resita si e f bun. Asta e normalitatea, nu fitze.

 3. Am si eu o intrebare: oare nu se mai satura lumea de comentarii negative, cand cineva se implica si face ceva pt orasul asta? Chiar nu vedeti ca lucrurile se mai misca? Sau voi sunteti comentatorii de servici!!!! Eu consider ca e foarte bine ca cineva “ne-a bagat pe gat” bicicletele astea. Ba mai si vin cu sfatul sa ne faca si in Muncitoresc o statie, de unde sunt eu, pt ca stiu multe persoane care si-ar dori. Poate inca o statie la Kaufland si una in Moroasa si se acopera tot orasul.

  • Asta inseamna sa faci ceva pentru oras ? Nu au fost in stare nici macar sa copieze sistemul de la Timisoara daca tot au dat banii pe biciclete ! As vrea si eu sa vad o baterie de biciclete in Muncitoresc,una sub pod la Stavila,una la Moara Juracek si una in Mociur :-)))
   Chiar nu intelegeti ca Resita nu e un oras prietenos pentru biciclisti ? Are Resita piste de biciclete adecvate ??? Ori mergi pe banda intai si ocolesti toate canalele riscand sa te ia pe capota un meserias,ori sari toate bordurile si faci slalom pe trotuare printre pietoni…
   Eu am impresia ca unii traiti pe alta planeta,zau asa !
   Inca astept 10 poduri de sticla peste Barzava iluminate de ledurile de sub apa,tiroliana de la Secu pana la Aqualand-ul din Mociur si multe alte vise umede ale „premarului” nostru.
   Pana atunci,eu imi rup masina,bucicleta si pantofii pe soseaua de centura,pe la Piata Sud,pe la Pompieri in Stavila,prin Calnic ,prin spate pe la Victoria,pe la Piata Intim si ii”rog de sanatate”primarului pentru ca a „deschus” Resita . O zi minunata !

 4. Implică pe dracu, vrăjeală electorală .Cine, primăria se implică unde?Minte de se sparge,n-ai cu cine,hai sictir!:))))))))))>)))))))>))>))))))

Adaugă comentariu