Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Participarea la turneul final al C.N. de Handbal al Junioarelor II, de la Bucureşti, le-a dat ocazia unor jucătoare de la Universitatea Reşiţa să se facă remarcate.

Astfel, portarul Alexandra Popescu şi interul Adriana Voina, prin evoluţiile lor au atras atenţia coordonatorului lotului naţional de cadete al României, Remus Drăgănescu, şi cele două handbaliste au fost convocate pentru un stagiu de pregătire centralizată. Lotul va fi cantonat de miercuri, 19 iunie, la Piatra Arsă, pentru un stagiu care se va încheia pe 2 iulie.

Universitatea Reşiţa a ocupat locul 5 la turneul final al C.N. de Junioare II, fiind în grupă cu două dintre echipele care au cucerit medalii în 2013: Şcoala 181 Bucureşti (vicecampioană naţională), de altfel singura care a învins Reşiţa şi Marta Baia Mare (medaliată cu bronz), formaţie cu care Universitatea a încheiat la egalitate. În luna februarie a acestui an, la lotul naţional a fost convocată şi extrema dreaptă Alexandra Dinu.

1 Comment

  1. RESITEANUL FLORIN PERA ESTE ANTRENOR PRINCIPAL LA HCM ROMAN, VOI NU AVETI STIREA ASTA/? TOATE ZIARELE DIN TARA O DAU….

Adaugă comentariu