Caraş-Severin, Romania

ORAVIŢA – Acţiunea caritabilă este de fapt o concretizare a colaborării dintre primăria oraşului şi o asociaţia româno-italiană.Autorităţile locale din Oraviţa se pot bucura de faptul că o colaborare între primărie şi Asociaţia Româno-Italiană „Il Giocatolo“ a început să devină fructuoasă pentru comunitatea locală, concretizându-se recent într-o primă donaţie.

Este vorba despre o acţiune de dotare cu mobilier – paturi, comode, cărucioare, suporturi pentru perfuzii – a Spitalului Orăşenesc din Oraviţa.

Această acţiune este prima de acest gen dintr-o serie de activităţi similare, menite să dezvolte colaborarea între oraşul Oraviţa şi comunitatea italiană din regiunea Parma, iniţiate de noua conducere a Primăriei Oraviţa. Dorim, cu această ocazie, să mulţumim tuturor celor implicaţi în activitate şi, totodată, să ne arătăm deschiderea pentru orice tip de colaborare cu societatea civilă şi nu numai, din ţară şi din străinătate“, se arată într-un document remis redacţiei, purtând semnătura primarului Oraviţei, Dumitru Ursu.

Antoniu Mocanu

1 Comment

  1.  CAT TIMP VOR FI IN SPITAL TOT CE SA DONAT….?CA DUPA REVOLUTIE ,A FOST PLIN SPITALUL CU TOT FELUL DE OBIECTE ( LENJERI ,SALTELE PATURI ,PERDELE…..ETC )SI AZI NU MAI EXZISTA APSOLUT NIMIC IN ACEST SPITAL, TOT SA FURAT SAU SCHIMBAT SI ADUSE VECHI DE ACASA.

Adaugă comentariu