Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Luni, 13 mai 2013, Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa a primit o donaţie importantă din partea Organizaţiei „Prietenii din România“.

Reprezentaţii organizaţiei, olandezii Win Sol, Bote van Dijk, ing. Jeroen Wijnstra de la spitalul MCL MEDICAL CENTER din localitatea olandeză Leeuwarden, au adus luni 100 computere şi monitoare, 44 switch-uri, două paravane (repartizate la UPU şi Oncologie), 11 saltele, două paturi de pediatrie, o masă de consultaţii, trei scaune rotative, materiale sanitare, echipament de lucru pentru personalul medical şi instrumentar medical.

După 12 ani de colaborare, aceasta este cea de-a 21-a vizită, valoarea donaţiei este de aproximativ 65.000 de euro, iar valoarea cumulată a donaţiilor de care a beneficiat până acum Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa este impresionantă, depăşind 2.000.000 de euro, lucru pentru care nu putem fi decât profund recunoscători“ a declarat medicul Dumitru Secăşan, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa.

În decursul anilor au mai beneficiat de ajutorul prietenilor din Olanda spitalele din Caransebeş şi Moldova Nouă, o şcoală din oraşul Anina, dar şi alte instituţii din ţară.

Lidia Almăjanu

1 Comment

Adaugă comentariu