Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Senatorul PSD Ionuț Chisăliță spune că primarul Reșiței, Ioan Popa, „își umilește angajații care nu sunt de acord cu el“. Chisăliță consideră că în Primăria Reșița s-a instaurat un regim de frică.

„Mai nou <<Don>> Primar caută like-urile pe care angajații primăriei le dau la postările mele. <<Don>> primar, ați reușit să instaurați un regim de frică în primărie! Dar, din fericire, nu puteți controla un lucru: telefoanele pe care le primesc de la angajații primăriei! A…și apropo: după ce ați crescut impozitele cetățenilor și ați tăiat salariile angajaților a fost nevoie să mai dați o lovitură reșițenilor. Ați majorat și prețul la gunoi. Probabil ați simțit că n-ați făcut destul!”, îi transmite Chisăliță lui Popa.

În mesajul public de pe rețelele de socializare, senatorul PSD continuă tirada la adresa primarului Reșiței. „Mai nou văd că vă preocupă cine participă în campania PSD! De ce nu ne spuneți mai întâi de repercusiunile asupra angajaților care și-au <<permis>> să protesteze împotriva tăierii salariului! De ce nu ne spuneți de modul cum îi umiliți pe angajații care <<își permit>> să nu fie de acord cu dumneavoastră?! De aceste lucruri nu doriți să vorbiți. V-ați gândit că, mai bine vă <<uitați>> la cine participă în campania PSD! Vă asigur că oamenii care vin alături de noi vin din convingere, nu forțați! Pentru că noi, prin măsurile pe care le luăm, aducem plusvaloare, creștem veniturile oamenilor. Spre deosebire de dumneavoastră care TĂIAȚI SALARII și CREȘTEȚI IMPOZITE și demolați chioșcuri. Asta este diferența dintre noi, diferență pe care dumneavoastră o demonstrați în fiecare zi!”, susţine senatorul Chisăliţă.