Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Lucrătorii Poliției Municipiului Reșița au continuat astăzi cercetările în cazul sesizat prin 112 în urmă cu două zile, în care două autoturisme au fost distruse pe Aleea Constructorilor din municipiu.

Întrucât mai multe dintre persoanele implicate au părăsit domiciliul, în cursul zilei de astăzi au fost puse în aplicare cinci mandate de aducere față de persoanele implicate. Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița a confirmat începerea urmării penale față de cinci suspecți, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și distrugere. Față de doi dintre suspecți, un bărbat de 48 de ani și altul de 22 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați în fața judecătorului de drepturi și libertăți.

Reamintim că în data de 22 mai au fost sesizate distrugerea parbrizelor și geamurilor laterale la două autoturisme, precum și folosirea unei arme de foc, în zona Căii Caransebeşului, faptă care nu s-a confirmat până în acest moment al cercetărilor.

Adaugă comentariu