Caraş-Severin, Romania

BĂILE HERCULANE – În cursul nopții de 18 spre 19 noiembrie, în jurul orei 02.15, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Băile Herculane s-au autosesizat cu privire la faptul că în zona 7 Izvoare, niște persoane ar deține și consuma substanțe interzise.

La fața locului, polițiștii au identificat un autoturism parcat pe marginea drumului, lângă care se aflau doi bărbați, de 27 și 42 de ani, ambii din județul Mehedinți. În urma verificărilor efectuate, au fost găsite o țigaretă confecționată artizanal și două recipiente din plastic conținând fragmente vegetale de culoare verde-oliv, susceptibile a fi substanțe interzise, toate fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, cercetările fiind continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin.

L.A.

3 Comments

  1. Tari in UE ca si Olanda, Portugalia, Irlanda, Danemarca, Suedia permit extins sa se fumeze iarba, politia intoarce capul. Germania, Marea Britanie, Belgia vor modifica legislatia astfel ca marihuana sa fie considerat drog de amuzament. Romania nu are putere de vor pe nici o tema in UE asa ca dupa ce nu a mai incriminat relatiile cu persoane de acelasi sex vor proceda asa si cu iarba pentru ca romanii sunt prostii-prostilor.Actiunea Militiei este inutila !

  2. Atata vreme cat nu faci vreun rau cuiva, de ce n-ai avea voie sa fumezi ? Tot nu inteleg de unde atata ilegalitate…doar stai si fumezi – ce-i rau in asta ?! In toate tarile unde iarba este permisa, infractionalitatea este cu mult sub cea din Romania.

  3. Mare captura au mai facut si politistii lui peste prajit ,mari eroi a mai dat si tara asta.Intr-o tara mai inaintata in culturi de opiu,canabis si alte medicamente pentru tamaduirea si inaltarea spiritului catre ceruri ,astfel de politisti riscau sa fie chiar ei fumati si trasi in piept de un trabuc invartosat plin de seminte si frunze producatoare de placeri,extaz si satisfactii cu prelungiri in semifinale si finale (revizionati seria de filme ,,SCREAM”)

Adaugă comentariu