Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Oamenii legii anunţă că sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 9.30, la Mâtnicu Mare, se declanşează o amplă operaţiune de căutare a unui bărbat declarat dispărut de familie. Acesta, în vârstă de 91 de ani, ar fi plecat de acasă în 23 martie.

„În zilele de după dispariția bărbatului au fost organizate mai multe activități de căutare, în mod repetat, la care au participat între 5 și 30 persoane, atât din cadrul ministerului cât și săteni. A fost folosit atât câinele de urmă al inspectoratului cât și un câine specializat în căutarea cadavrelor. Din păcate, fără rezultat. Pentru 20 aprilie se organizează o căutare pe o arie mult mai vastă. Vor participa peste 150 de persoane, polițiști, jandarmi, pompieri, pădurari, vânători, săteni, precum și membrii unei asociații de voluntari specializați în căutări în zone montane“, a precizat IPJ CS.

Într-un alt caz, oamenii legii au fost sesizaţi, în seara de 18 aprilie, vizavi de dispariţia altui bărbat, în vârstă de 69 de ani, din Ticvaniu Mic. Acesta plecase de acasă în aceeaşi zi, dis de dimineaţă, în pădurea din zona Agadici, fără a se mai întoarce. Ca semnalmente, oamenii legii au enumerat: 1,70 m înălțime, 70 kg, păr cărunt, ochii căprui, poartă mustață, are mâna dreaptă amputată de la umăr și are probleme auditive. În activităţile de căutare a bărbatului sunt angrenaţi poliţişti, jandarmi, pompieri şi zece voluntari.   JCS-AM

Adaugă comentariu