Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Patru primari cărăşeni şi un fost edil au fost audiaţi marţi, la Timişoara, de procurorii DNA. Cei cinci sunt acuzaţi de fapte de corupţie într-un dosar disjuns din cel în care fostul şef al APIA Caraş-Severin, Romică Anculia, a fost condamnat pentru fraudarea de bani europeni.

Procurorul-şef al DNA Timişoara, Tamas Schiffbeck, a declarat, marţi, pentru Mediafax că un fost edil şi patru primari cărăşeni sunt audiaţi la Timişoara. „Este vorba de patru primari în funcţie şi un fost primar, toţi din judeţul Caraş-Severin, care sunt audiaţi la DNA Timişoara în continuarea speţei de anul trecut din dosarul în care a fost cercetat fostul şef al APIA Caraş-Severin. Dosarul s-a disjuns şi acum se continuă cercetarea pe acelaşi gen de speţă“, a afirmat Tamas Schiffbeck.

Potrivit unor surse din cadrul DNA Timişoara, este vorba despre actualii primari ai comunelor Slatina Timiş, Brebu, Grădinari, Forotic, şi de fostul primar al comunei Armeniş. Aceştia sunt suspectaţi că, împreună cu fostul şef APIA Caraş-Severin, au fraudat fonduri europene.

3 Comments

  1. In mod normal,DNA-ul ar fi trebuit sa-i ia la intrebari pe toti sefii din APIA Caras-Severin si pe toti primarii care au primit subventii pentru pasuni naturale si fanete.Astia au furat sume enorme, de ordinul milioanelor de euro…doar nu credeti ca Anculia a facut totul de unul singur,mai sunt cel putin 3-4 personaje care au colaborat la ticalosiile lui Anculia si ale primarilor corupti.
    Oricum, niciodata nu-i tarziu, se fac niste abuzuri cu fondurile primite prin APIA…

Adaugă comentariu