Caraş-Severin, Romania

MUNTELE MIC – WeRide și weSki închid oficial sezonul de pedalat prin peisajele de vis, pline de culori spectaculoase, oferite de Muntele Mic. Și cum altfel decât cu o petrecere la Sky Lounge, aproape de nori, așa cum ne-au obișnuit deja cei din familia Dunca.

Sunt așteptați toți pasionații de pedalat pentru o ultimă tură în această toamnă, mai ales că și vremea o va permite, chiar dacă zilele trecute zăpada și-a făcut apariția, anunțând deja un sezon de iarnă bun la Muntele Mic.

„A fost un sezon excelent și dorim să mulțumim fiecărei persoane care a încercat serviciile noastre, dar și celor care au ajuns la Muntele Mic în acest sezon de vară. Vă așteptăm în 12 octombrie la închiderea sezonului weRide și deschiderea sezonului weSki, pentru a ne bucura împreună de ultima zi de plimbare prin munți, de aerul curat și, bineînteles, de panorama apusului, doar la Sky Lounge. Echipați bicicletele cu cauciucurile de iarnă!”, sună invitația făcută de Cristi Dunca, în timp ce Romeo Dunca vine cu alte vești bune: „Sâmbătă și duminică va fi foarte frumos. Zăpada probabil că se va mai vedea puțin de la 2000 de metri în sus. În octombrie sunt încă multe zile bune de pedalat dinspre munte către Poiană”.

Mai stați pe gânduri? Dacă sunteți împătimiți de adrenalină și de sport în natură, dacă vreți să vă bucurați de o vreme perfectă pentru drumeții sau să pedalați într-o zonă superbă, weRide și weSki vă așteaptă sâmbătă sus la munte, cu un party de neuitat!

Iar aceasta nu e singura surpriză din acest sezon pe care au pus-o la cale Romeo Dunca și copiii săi. Pentru a promova Muntele Mic, omul de afaceri a organizat în vară, la o altitudine de 1.700 m, un miniconcert de pian, instrumentul muzical fiind transportat de Dunca în vârf de munte cu ajutorul elicopterului.

N.C.

Adaugă comentariu