Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Metalul Reșița – CSM Râmnicu Vâlcea 1-6, în Liga a II-a de fotbal, Seria a II-a.

După ce seniorii s-au răzvrătit la Satu Mare, refuzând să joace meciul cu Olimpia din cauza restanțelor salariale, patronul Cătălin Rufă a decis ca toate partidele rămase de disputat în acest an să fie abordate doar cu juniori. Astfel, în etapa a doua a returului, Metalul Reșița a aliniat o formație alcătuită exclusiv din juniori la partida cu CSM Râmnicu Vâlcea, echipă care a intrat pe teren cu un banner cu mesajul „RESPECT REȘIȚA!“. Pe banca tehnică a luat loc, pe lângă Carol Gurgu, și actualul antrenor al acestor juniori, Leontin Doană, dar aproape de echipă a stat și cel ce i-a pregătit până în vară pe cei mai mulţi dintre ei, Cosmin Buda.

Evident, disputa a fost una inegală, oaspeții marcând șase goluri în 33 de minute, prin Ludușan (min. 3), Staicu (min. 12 și 27), Neagoe (min. 14), Tomozei (min. 20) și B. Geantă (min. 33), făcând ca tabela să arate 0-6, un scor demoralizator pentru orice echipă. Juniorii reșițeni au strâns însă din dinți și au rezistat în teren tot meciul, iar Vâlcea s-a oprit din a înscrie goluri pentru că soarta învingătoarei fusese decisă deja. La pauză Metalul a schimbat portarul, iar între buturi și-a făcut apariția Bogdan Ciule, care s-a remarcat prin câteva intervenții. Colegii săi au fost mult mai curajoși în actul secund, asta și după ce vâlcenii au lăsat garda jos, la adăpostul celor șase goluri. În unicul minut de prelungire arătat de la margine, reșițenii au avut un contraatac finalizat de Miloș Krkelic cu un gol aplaudat frenetic de puținii spectatori prezenți sâmbătă în Valea Domanului. Juniorii trebuie încurajați în continuare, ei neavând nicio vină pentru situația de la clubul reșițean.

Metalul Reşiţa: David (min. 46, Ciule) – I. Coviț, Doban (min. 46, Pârvu), Rada, Ţicău (min. 77, Dincă) – Epure, Bloju, Ponoran, Muselin, Krkelic – A. Coviț.