Caraş-Severin, Romania

FÂRLIUG – Oamenii legii ne informează că au demarat ample acțiuni de căutare a unui bărbat de 60 de ani, dispărut în județul nostru de mai bine de o lună. Căutările au început sâmbătă dimineață, pe urmele sale pornind polițiști, pompieri, jandarmi, vânători, lucrători silvici și voluntari.

În total, peste 60 de persoane îl caută în zona comunei Fârliug, fiind aduși și doi câini de urmă și depistare cadavre, aparținând Inspectoratelor de Poliție Caraș-Severin și Dolj.

Potrivit Poliției, Constantin Gheorghe, bărbatul de 60 de ani, ar fi plecat voluntar, în 19 august, din Duleu, sat aparținător de Fârliug, din școala gimnazială unde fusese cazat, întrucât desfășura munci sezoniere în zonă. Însă n-a mai apărut nici acolo, nici în localitatea de domiciliu, comuna Grojdibodu, județul Olt.

Semnalmente: înălţime 1.70 – 1.75 metri, corpolență astenică, greutate 75 kg, păr grizonat, tuns scurt, ochi căprui. Nu are semne particulare. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

A.M.