Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Medicul Adrian Truică află astăzi dacă va mai sta în arest sau va pleca acasă! Șeful Ambulanței Caraș-Severin și-a petrecut noaptea în arestul IPJ Caraș-Severin.

Adrian Truică este acuzat de procurori că și-ar fi amenințat și șantajat fosta iubită, inclusiv cu publicarea unor fotografii compromițătoare cu aceasta, făcute de Truică într-un hotel din Herculane pe vremea când cei doi erau împreună.

Clientul meu, Truică Adrian, directorul de la Ambulanța Caraș-Severin, a fost reținut pentru 24 de ore, s-au reținut infracțiunile de șantaj și grup infracțional organizat, astăzi se va hotărî dacă se va lua o măsură preventivă mai drastică, arest preventiv, arest la domiciliu sau control judiciar, în funcție de ceea ce va aprecia procurorul de caz. Deocamdată este reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să se stabilească exact ce se va întâmpla în acest dosar cu măsurile preventive”, a declarat avocatul lui Truică, Cosmin Bolosin.

Truică a fost scos din sediul DIICOT Caraș-Severin cu cătușe la mâini și a refuzat să facă vreo declarație.

UPDATE. Șeful Ambulanței Caraș-Severin a scăpat de arest și va fi cercetat sub control de judiciar pentru 60 de zile!

R.M.

2 Comments

  1. Mare procuror de caz, prima oara il bagi in arest si apoi iti dai seama ca poti sa-l cercetezi si liber. Daca facea un om simplu asa ceva, era cu 30 de zile de cand lumea. Ba, procurorii lu’ peste, voi sunteti intregi la minte?

  2. STATI LINISTITI, VOR MUSAMALIZA SI ASTA, ASA CUM AU FACUT SI CU PESEDISTUL DE A INTRAT PE CONTRASENS SI ERA SA OMOARE O FAMILIE ! ! !

Adaugă comentariu