Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Chiar dacă afară încă ninge, câteva organizaţii au decis că este momentul pentru a organiza un eveniment caritabil care să îmbine sportul şi natura.

Reşiţa Trail Race 2015 organizează prima ediție a concursului „Alergând la pădure“, care se va desfășura în luna aprilie și va include două probe care se vor derula, în cea mai mare parte, pe poteci și drumuri forestiere. Organizatorii concursului de alergare montană sunt Laszlo Nicolae Kokovics și Lucian Constantin, în parteneriat cu Asociația Bike Atack Reșiţa și cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local al municipiului, Direcției Județene de Tineret și Sport, Serviciului Salvamont şi Inspectoratului Județean de Poliţie.

„Este un eveniment caritabil în cadrul căruia organizatorii s-au gândit să punem accent pe sprijinirea celor care sunt într-o situație mai dificilă decât noi. Astfel, sumele obţinute din donații vor fi donate integral unei instituții care se ocupă cu sprijinirea grupurilor de persoane dezavantajate. În acest an am ales ca donațiile să meargă către Centrul școlar de educație incluzivă Aurora din Reşiţa“, ne-a declarat, din partea Bike Attack, Cătălin Gavrilă.