Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – FC Caransebeş a învins FCM Reşiţa cu 5-0 (2-0), în faza a II-a a Cupei României la fotbal.

Meciul din Cupa României, de miercuri, 31 iulie, dintre FC Caransebeş şi FCM Reşiţa, disputat pe stadionul din Balta Sărată, a reprezentat primul test oficial al ambelor echipe, după campania de transferuri din această vară. Motiv pentru care toată lumea se aştepta la un meci echilibrat, la mijloc fiind vorba de orgoliile atât ale jucătorilor, cât şi ale conducerilor celor două formaţii. În realitate, lucrurile nu au stat chiar aşa, reşiţenii venind la Caransebeş cu nu mai puţin de 15 jucători născuţi în anii 1995 şi 1996.

Acest fapt a constituit un avantaj, însă numai în primul sfert de oră, când „mânjii” oaspeţi au zburdat pe teren, dornici de afirmare, făcând un presing extrem de agresiv în jumătatea gazdelor. Mai maturi şi mai experimentaţi, gugulanii şi-au păstrat calmul, ei deschizând scorul relativ repede, după o fază fixă. În minutul 12, Şandru a executat un corner de pe partea stângă, Artean a trimis cu capul, din plonjon, în bara din stânga a porţii apărate de Haidău, de unde mingea a ricoşat la Steop, care, cu latul, a trimis-o în poartă de la 8 metri, caransebeşeanul „recidivând” în minutul 23.

În minutul 67, scorul avea să devină 3-0, după ce Şandru a pătruns în careu pe partea dreaptă, a centrat pe jos, Artean trimiţând balonul cu latul, de la 8 metri, în plasă.

Golul a patrulea al gazdelor, din minutul 81, a fost şi cel mai spectaculos, cu Negoescu în prim-plan. Oaspeţii au avut o tresărire de orgoliu în minutul 86, când, după o lovitură liberă de pe partea stângă, executată periculos de Potocianu, Cioloca a reuşit să boxeze balonul dintr-un buchet de jucători.

Scorul final a fost stabilit în minutul 87, când caransebeşenii au beneficiat de o lovitură de pedeapsă dictată după un henţ în careu, penalty-ul fiind transformat cu siguranţă de Şandru, care a trimis în stânga lui Haidău.

FC Caransebeş: Cioloca, R. Artimon, Firan, Albert (min. 65, Todorov), Zele (73, Vătafu), Suru, Artean, Feneş, Şandru, Steop, Bona (46, Negoescu); rezerve: Laurenţiu, Dragu, Doran. Antrenori: Alin Artimon, Sorin Gheju.

FCM Reşiţa: Haidău, Pitaru, Voin, B. Văcărescu, Marcu, Ghiţoiu, Al. Ciucur (84, Ponoran), Banac, Iancu, Djurovic (70, Nicola), Potocianu; rezerve: Toader, Stoica, Roşca, Jemenariu.

1 Comment

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    Oare ce „CAMPANIE DE TRANSFERURI„ s-a facut in aceasta vara la AFCM 2012 Resita?
    In legitimatiile jucatorilor nu se scrie ca a trecut de la echipa de juniori la cel de … seniori!!

Adaugă comentariu