Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Noua echipă din Valea Domanului, care din sezonul 2013/2014 va evolua în Liga a II-a de fotbal, sub denumirea de CSM Metalul Reșița, a primit sâmbătă, 10 august a.c., vizita formației FC Caransebeș, din eșalonul trei al fotbalului românesc.

Partida amicală, disputată pe o căldură aproape insuportabilă, a fost totuși destul de antrenantă. Firește, ostilitățile au fost conduse de CSM Metalul Reşiţa, cu jucători mai experimentați, bine așezați în teren și cu o tactică de joc pusă la punct de antrenorul Alexandru Pelici. Dar, nici replica FC Caransebeş nu a fost de neglijat, jucătorii gugulani reușind să facă față atacurilor partenerilor de întrecere, remarcându-se, în mod deosebit, portarul Cioloca, prin mai multe intervenții salutare.

Mai mult, spre finalul întâlnirii, elevii antrenorului Alin Artimon au reușit chiar să echilibreze jocul, aceasta și pe fondul schimbărilor apărute în cele două echipe. Oricum, temperatura tot mai ridicată, odat că scurgerea timpului, și-a pus serios amprenta asupra randamentului celor din teren.

Unicul gol al disputei afost reușit de Stoica, în minutul 52.

CSM Metalul Reşiţa: Pascal, Tomozei, Apostol, Plecanciuc, Vătăjelu, Danci, Neagoe, Vasile, Stoica, Sabo, Staicu. Au mai evoluat: Breșneni, Robert Cristian, Mureșan, Ștefan, Potocianu, Liuba, Gâldean, Oară, Potopea, Zăvoi, Văcărescu;

FC Caransebeș: Cioloca, Robert Artimon, Todorov, Firan, Zele, Feneș, Artean, Suru, Șandru, Bogdan Steop, Negoescu; Au mai jucat: Laurențiu, Vătafu, Constantinescu, Fuchs, Dubei, Gheju, Bona, Albert, Dragu.

1 Comment

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    Sunt nemultumit de alcatuirea FARA NICIUN RESITEAN a formatiei de start, STAICU fiind un timisorean ca si Alexandru Pelici si Roberto Ivan… Un start ratat al DAMILEI MACIUCA in Valea Ciocanului, SCUZATI, Domanului!!!

Adaugă comentariu