Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La Moldova Nouă şi-au dat întâlnire, în întreceri, aproape 70 de iubitori de sport.

Ediţia a VII-a a Zilei Dunării, desfăşurată, conform tradiţiei, în oraşul din Clisură, a fost marcată de trei concursuri. În turneul de şah au fost angrenaţi 30 de iubitori ai sportului minţii, între cinci şi 69 de ani, pe parcursul de şapte runde. La general a câştigat Mihai Bolintiş, urmat de Dan Reşinar şi Viorel Buga. Iar la copii podiumul a fost alcătuit de Victor Gavrilă, Denis Orza şi Adrian Tănasă.

O altă mare atracţie a manifestării dunărene a fost concursul de pescuit sportiv, cu 20 de participanţi (6-40 de ani). La finalul timpului regulamentar stabilit de organizatori, Direcţia Judeţean pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin şi Casa de Cultură a Studenţilor Reşiţa, a fost declarat câştigător Flavius Ghervan, secondat de Dumitru Străin şi Denis Varga.

În fine, fiindcă nu putea lipsi minifotbalul, în sala de sport din Moldova Nouă s-au întâlnit două echipe de tradiţie din localitate, Minerul şi Dunărea, formaţii alcătuite de elevi din clasele V-VIII. A învins Dunărea Moldova Nouă, scor 3-2.

„La toate competiţiile am acordat cupe, diplome şi echipament sportiv, specific disciplinelor“, ne-a precizat prof. Dorin Voina, inspector în cadrul D.J.S.T. Caraş-Severin. Mulţumim Primăriei Moldova Nouă pentru sprijinul acordat în buna desfăşurare a acţiunii“.

Adaugă comentariu