Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Asta a demonstrat un proiect implementat în Regiunile Centru şi Vest, vizând dezvoltarea de servicii noi pentru promovarea antreprenoriatului, precum şi sporirea calităţii serviciilor publice de ocupare. Cea mai recentă acţiune în cadrul proiectului s-a derulat la Reşiţa şi a constat în prezentarea de poveşti de succes, precum şi a rezultatelor Campaniei de informare şi publicitate care s-a adresat beneficiarilor serviciilor publice de ocupare.

Iniţiativa a fost implementată de către agenţiile judeţene pentru ocuparea forţei de muncă din Caraş-Severin şi Albă, în parteneriat cu o societate din Alba Iulia, precum şi cu OMNIACOM (Consorzio Europeo per la formazione integrata), I.F.O.A. (Istituto Formazione Operatori Aziendali) şi OBIETTIVO LAVORO SPA. Însă aria de acoperire a cuprins nu mai puţin de zece judeţe, printre care şi Caraş-Severinul.

Activităţile proiectului s-au adresat şi personalului propriu serviciilor publice de ocupare, în special pentru promovarea antreprenoriatului şi pentru sporirea calităţii muncii celor implicaţi.

Proiectul a beneficiat de o cofinanţare din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi are o valoare totală de 21.235.620 lei, din care valoarea asistenţei financiare nerambursabile este de 15.925.620 lei, iar contribuţia proprie reprezintă 5.310.000 lei. Implementarea iniţiativei se va finaliza în următoarele şase luni.

Adaugă comentariu