Caraş-Severin, Romania

OCNA DE FIER – Locuitorii comunei Ocna de Fier au rămas peste noapte fără primar, după ce acesta a renunţat la funcţia pe care o deţinea de 11 ani.

Mircea Gică Ciobîcă a reuşit să-şi surprindă colegii de la primărie, care îl ştiau plecat în concediu, cu un e-mail prin care îşi anunţa demisia din funcţia de primar. Potrivit apropiaţilor, edilul s-a stabilit în Germania împreună cu soţia sa, unde şi-a găsit un loc de muncă mult mai bine plătit decât cel din România.

„Ştiam că îşi luase concediu pentru a pleca în Germania, dar am rămas surprins când am aflat că nu doreşte să se mai întoarcă acasă. Ne-a trimis demisia printr-un e-mail. Aceasta a fost înregistrată la secretariatul primăriei, iar vineri, 6 februarie, ea a fost prezentată şi consilierilor locali, urmând ca de luni, 9 februarie, să o înaintăm şi Instituţiei Prefectului Caraş-Severin“, ne-a declarat viceprimarul comunei Ocna de Fier, Mircea Ungureanu.

Conform legii, până când la Ocna de Fier se vor organiza din nou alegeri pentru funcţia de primar, toate problemele de ordin administrativ vor fi preluate de viceprimar.

Foto: Facebook