Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Un Strâmbă-Canale a fost reclamat, zilele trecute, într-o postare pe Facebook a fostului arhitect al Cetăţii de Foc.

„Reșița. 2019. Alătură-te și tu campaniei «România Dreaptă» și donează câte un BOLOBOC (nivelă) pentru fiecare șantier din țară! Ajutorul tău poate salva un muncitor de la a fi concediat! TU poți redefini termenul «orizontal», TU ești viitorul!“, nota Mihaela Copia, în mesajul postat. Imaginile publicate, cu un canal montat strâmb, au generat un val de reacţii, inclusiv din partea primarului Ioan Popa: „Merci colega! Transmit mai departe… Bineînţeles, cu urările de «bine»“. Răspunsul Mihaelei Copia a fost: „Să ştii că eu i-am întrebat de vreo două ori dacă-s bine puse capacele alea, dar m-au expediat de acolo, tot cu «urări»!“.

Dincolo de vorbe, am putea spune că e puţin cam grav ca un Dorel plătit să monteze totuşi strâmb o gură de canal, în pofida intervenţiilor cuiva care a fost arhitect al oraşului sau chiar ale primarului… Însă comentariile reşiţenilor au fost spumoase, unii spunând că Dorel a montat canalul strâmb tocmai pentru că aşa trebuie, întrucât pământul e rotund. Sau pentru că, în acest fel, apa rămasă pe dinafară să se scurgă în celălalt canal, montat lângă…

A.M.

1 Comment

  1. Numai firme de și cu proști in Reșița meseriași de tot rahatul cu patroni looserii hoți și nesimțiți asta angajează primăria și mai vor că oamenii să-și lase blocurile pe mâna lor pentru diverse lucrări .Toți Doreii se dau meșteri angajați de mila din lipsa de personal.Ceva migranți nu angajează firmele alese de primărie? :()))

Adaugă comentariu