Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – În Valea Almăjului, mai exact în comunele mari gen Bozovici, Dalboşeţ, Şopotu Nou, Iablaniţa, almăjenii au votat cu Dăncilă. Chiar şi la Lăpuşnicu Mare, acolo unde este primar liberal, oamenii au votat cu PSD!

În comunele amintite mai sus şi satele aparţinătoare, social-democraţii au câştigat. La Iablaniţa, din cele 864 de voturi valabil exprimate, 405 au fost pentru Dăncilă. La Şopotu Nou, din cele 414 voturi, 238 au mers spre PSD. La Bozovici, din cei 1171 de alegători, 606 au votat cu social-democraţii, iar la Dalboşeţ, din cei 613 votanţi, 214 au votat PSD. La Lăpuşnicu Mare, acolo unde în ultima vreme a tot câştigat PNL, de data asta 307 din cei 689 de alegători au votat cu PSD.

Declaraţiile oamenilor au fost dintre cele mai diverse. Au votat PSD din diverse motive, de la faptul că au pensii mai mari, până la simplul fapt că şi primarul este social-democrat. Ne-a reţinut însă atenţia o familie din Lăpuşnicu Mare, ai cărei membri au votat cu PSD pentru că „Hurduzeu a făcut drumurile în Almăj. L-am şi văzut când a fost aici să inspecteze lucrările. De aia am votat, pentru că a făcut ceva. Nu tot, mai are, dar a făcut“.

6 Comments

 1. Iulicafarafrica Reply

  Oare când vom intra în normalitate, când aceste lucruri ar trebui să fie obligații ale guvernanților, de stânga sau de dreapta , și nu ” realizări ” ale celor vremelnic aflați in frunte?! Drumurile ar trebui să fie bune fiindcă plătim rovigneta , taxe și impozite , nu fiindcă „vrea” unul sau altul!

 2. Sunt comune in România conduse de primari care își fac treaba și accesează fonduri europene nerambursabile, fără să aștepte pomana de la guvern. Chiar și in județul Vaslui . Comuna Hoceni este condusă de un pesedist pe care l-aș vota și eu chiar dacă până acum am votat doar dreapta. Important e să fii om gospodar. Ar trebui să fim revoltați că se fac atât de puține lucruri deși plătim taxe și impozite uriașe. Nu mai spun de acciza la benzină din care nu s-a făcut nimic.

 3. Almajenii sa inteleaga ca nu Hurduzeu le-a facut drumurile!
  Drumurile au fost facute din BANI PUBLICI, adica din banii lor si din banii nostrii.
  Hurduzeu NU a facut drumurile cu bani din buzunarul propriu!!!

 4. Almajenii au votat intotdeauna PSD, chiar si cand nu aveau pojghita de asfalt ce va tine fix o iarna. Nici copiii pe care i-au dat la scoala la Caransebes sau Timisoara n-au reusit sa-i destepte, pentru ca asemeni minerilor ei muncesc nu gandesc, fiind de altfel foarte harnici atunci cand sunt treji. Un taram uitat de timp, cu oameni in general batrani pentru ca tinerii au plecat de mult in zari straine, in care PSD va castiga atata timp cat votantii mai sunt in viata. Daca n-au reusit sa-i faca sa-si puna intrebari nici voluntarii care le-au vopsit casele, fara bani, in satele lor ponosite, atunci doar timpul le mai poate rezolva problemele.

 5. Almajanul Banatean Reply

  Bai, revoltatule, GGii , au avut si altii pe mana zeci de ani bani publici dar n-am vazut pe unu sa faca ceva pt Valea Almajului, a venit baiatul asta si ne-a facut. Nu te-am vazut sa te revolti ca banii publici nu s-au dus in Almaj 30 de ani.
  Acelasi lucru e valabil si pt tine IulicaslashCriss, ca la cum scrieti, esti unul si acelasi!

Adaugă comentariu