Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La finalul partidei cu Millenium Giarmata, antrenorul Dan Boltaşiu a fost realist.

Ca de fiecare dată, tehnicianul principal al formaţiei A.F.C.M. – Gloria Reşiţa, Dan Boltaşiu, pe umerii căruia apasă o mare responsabilitate, a fost obiectiv, dar a rămas optimist, chiar dacă s-a pierdut cu 1-2, având convingerea că, în scurt timp, elevii săi vor reuşi să depăşească perioada dificilă pe care o traversează, pentru a-şi completa zestrea de puncte.

„A fost un eşec ce ne întristează, a precizat antrenorul Dan Boltaşiu. Ne aşteptam la o replică deosebită din partea oaspeţilor, dovadă poziţia fruntaşă din clasament. Noi, cu o echipă tânără, am fost nevoiţi să ţinem piept unei formaţii mai experimentată. Am deschis scorul. Apoi, după o fază fixă, din lipsa de concentrare a băieţilor a rezultat egalarea. În repriza a doua am încercat să câştigăm, să tranşăm victoria. Dar, din păcate, nu am reuşit. Oricum, avem încredere în băieţi şi speranţe că în viitor vom şi învinge. Pentru că suntem în criză mare de puncte”.

1 Comment

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    Iarăşi „acarul Păun„ este scos Dănuţ Boltaşiu în loc ca Aghescu, Stănuca, Consiliul Local şi Ciprian Urican, în ordinea vinovăţiilor să iasă în faţă şi să spună: „Am dat chix!„

Adaugă comentariu