Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Caransebeșeanul Dan Alexa, prezent zilele trecute la CSM Reșița – FC Rapid, a vorbit despre atmosfera din Valea Domanului, dar a oferit și câteva detalii despre actuala sa echipă pe care o antrenează, Astra Giurgiu.

„Îmi aduc aminte cum arăta Valea Domanului și când erau antrenori Ioan Sdrobiș, Mircea Chivu, este adevărat că eram mai mic, dar mergeam la meciuri. Reșița îmi amintește de fotbal și mă bucur foarte mult că a reușit să ajungă în Liga 2. Cu siguranță că Leontin Doană și Cristi Bobar au un mare merit la această promovare, dar și primarul care a făcut eforturi foarte mari. Mă bucur pentru zona noastră, pentru Caraș-Severin, că avem din nou o echipă în Liga 2. La partida cu Rapid a fost o atmosferă excepțională. Am fost la acest meci și pentru că Reșița a jucat cu Rapid și, după cum se știe, sunt legat sufletește și de Rapid. A fost o atmosferă frumoasă și un meci încrâncenat”, a declarat Dan Alexa, actualul antrenor al Astrei Giurgiu.

Caransebeșeanul a vorbit și despre echipa pe care o antrenează în acest moment: „Am avut un început greu de campionat cu Astra Giurgiu, am adus foarte mulți jucători noi. Jucătorii cu greutate și aici mă refer la Tamaș, Alibec, Bruno și Budescu au venit pe parcurs. În acest moment avem evoluții bune, chiar foarte bune în anumite meciuri. Suntem pe drumul cel bun, venim după o victorie importantă împotriva lui CFR Cluj, o echipă căreia greu îi poți lua puncte. Cu ocazia acestei pauze pentru meciurile echipei naționale stăm două săptămâni la Poiana Brașov, să ne pregătim cât mai bine. Urmează un joc important cu Clinceni și trebuie să ajungem în play-off. Din punct de vedere fotbalistic, Denis Alibec este cel mai bun jucător din România, în acest moment se recuperează după accidentare și sper să-l am apt la meciul cu Dinamo. Budescu este în urmă cu pregătirea, dar se vede că este un jucător care face diferența”.

Ștefan Moraru

1 Comment

Adaugă comentariu