Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Europarlamentarul s-a aflat miercuri la Reşiţa, Caraş-Severinul fiind cel de-al şaptelea județ vizitat în campania electorală.

„Un europarlamentar trebuie să susţină românii, oricare ar fi ei. Valorile româneşti trebuie promovate în orice domeniu şi în interesul nostru, al tuturor. Este nevoie ca românii să fie reprezentaţi doar de oameni de înaltă ţinută morală, cinstiţi, şi care să ne facă onoare în Europa. Caraş-Severinul trebuie promovat pentru toate frumuseţile şi tradiţiile sale şi chiar şi pentru prăjiturile bune pe care le gust când ajung aici”, a declarat Daciana Sârbu.

Din 2007 reprezintă România la Parlamentul European, activează în Comisia de Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară.

2 Comments

  1. Si in afara campaniei electorale, cand a mai vizitat judetul?! Ha?! Acum patru ani, ca-i trebuiau voturi! Pai cum e cu nepotismul stimate popa Sarbu? Sau aia se aplica doar altora…daca esti nevasta de prim ministru, esti automat in fata! Nu?!

    • Dar Elena Basescu cand a vizitat judetul ? Romanii vor alege intre doua rele. Aceasta doamna chiar nu a savarsit nici un rau, nu este in dosar penal si spre deosebire de Elena Basescu chiar vrea „sa vorbesc cu tine” !

Adaugă comentariu