Cupa Trans Protector 2014, la Sala Polivalenta din Resita - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Ediția inaugurală a Cupei Trans Protector la minifotbal va avea loc pe 19 și 20 iulie, la Sala Polivalentă din Reșița.

Întrecerea este organizată de un pasionat de sport, omul de afaceri Ionel Pau, cu sprijinul Consiliului Județean Caraș-Severin. Opt echipe vor fi angrenate în competiția găzduită la finele acestei săptămâni de Polivalenta reșițeană. Vor putea fi văzuți la lucru foști fotbaliști cărășeni, fie din fotbalul pe teren mare, fie de la futsal. Prezența căpitanului naționalei de fotbal în sală a României, reșițeanul Robert Lupu, va da greutate acestui turneu.

Cele opt echipe au fost împărțite în două grupe: Roxamy Reșița, Coda Vinci, Somalia Reșița și Auto Alex Moldova Nouă (Grupa A); IPJ Caraș-Severin, Trans Protector Bocșa, All Friends Team Reșița și Camera de Comerț (Grupa B). Sâmbătă, 19 iulie, sunt programate meciurile din faza grupelor, cu începere de la ora 9. Turneul se va încheia duminică, 20 iulie, când vor avea loc semifinalele și finalele primei ediții a Cupei Trans Protector la minifotbal. După finala mare, programată să înceapă la ora 15.30, va avea loc festivitatea de premiere.

M.C.