Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Competiţia, rezervată micilor fotbalişti, s-a desfăşurat pe două categorii de vârstă.O competiţie dedicată fotbalului juvenil a avut loc zilele trecute în Valea Domanului, cu participarea unor echipe de la AFCM Reşiţa, Gloria Reşiţa şi Şcoala de Fotbal „Nicolae Chirilă“ Oraviţa. În total au fost opt echipe, împărţite în două grupe.

Întrecerea dotată cu Cupa Primăverii s-a desfăşurat la două categorii de vârstă, copii născuţi în 2003 şi 2004 şi copii născuţi în 2005 şi 2006. La ambele categorii de vârstă s-au impus reprezentantele Clubului Sportiv Gloria Reşiţa, grupele pregătite de Radoiţă Iovanovici, respectiv Alin Savu.

„Ne bucurăm că am putut organiza această întrecere pentru cei mai mici dintre sportivii noştri, şi ne bucurăm că am fost onoraţi cu prezenţa de concitadina Gloria, dar şi de Şcoala de Fotbal «Nicolae Chirilă» din Oraviţa. Profesorul Chirilă face o treabă bună acolo, la Oraviţa, şi reuşeşte prin munca sa să menţină interesul pentru sportul-rege în această parte a judeţului Caraş-Severin. Ne dorim ca şi pe viitor să organizăm aceste cupe dedicate celor mici, pentru a-i stimula să practice în continuare fotbalul şi poate să vină şi alţii să ni se alăture“, a spus Carol Gurgu, preşedintele AFCM Reşiţa.

Cupa Primăverii a fost organizată de AFCM Reşiţa, cu sprijinul Primăriei Reşiţa, al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin şi al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin.