Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cea de-a III-a ediție a Cupei „Laura Rus” la fotbal va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni și va reuni la start opt echipe. Participantele au fost deja repartizate în două grupe, ACS Banat Girls Reșița fiind inclusă în seria B, în care mai evoluează Universitatea Galați, Vest Sport Academy Timișoara și Atletic Drobeta Trurnu Severin. În cealaltă serie se vor înfrunta Fortuna Becicherecu Mic, Universitatea Craiova, Zemun Serbia și Universitatea Alexandria.

Cea de-a III-a ediție a Cupei „Laura Rus” va începe duminică, la ora 9.00, în Sala Polivalentă din Reșița. Până în jurul orei 15.00 vor avea loc meciurile din cele două grupe, ACS Banat Girls urmând să debuteze la ora 10.30, contra formației Atletic Drobeta Turnu Severin. De la ora 11.30 e programat meciul cu Universitatea Galați, iar de la 14.30, reșițencele vor întâlni echipa Vest Sport Academy, pe care elevele lui Daniel Amariei au învins-o recent în finala mică a campionatului național de futsal. Semifinalele se vor disputa de la ora 15.00, iar cele două finale se vor disputa de la orele 16.00, respectiv 17.00, între cele două jocuri urmând să se joace și tradiționalul meci demonstrativ al vedetelor.

Oaspetele de onoare va fi desigur bocșeanca Laura Rus, cea mai titrată fotbalistă din Caraș-Severin și una dintre cele mai bune jucătoare ale României.  Laura Rus evoluează în prezent la Hellas Verona din prima ligă din Italia și este una dintre principalele marcatoare ale echipei.

Adaugă comentariu