Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – După 12 ani de pauză, CSȘ Caransebeș are o ștafetă de junioare II competitivă la Campionatele Naționale de atletism.

Atleții de la CSȘ Caransebeș s-au comportat meritoriu la Campionatele Naționale rezervate juniorilor II și III, etapa I, competiție ce a avut loc la București. Clubul a fost reprezentat în concurs de două junioare II, cu vârsta de 16-17 ani și 4 juniori III, cu vârsta de 14-15 ani. Ștafeta junioarelor II dă speranțe atletismului caransebeșean că după 12 de ani de pauză poate ajunge din nou pe podium.

„Cu aceste fete am reușit după 12 ani să facem o ștafetă competitivă la nivel național și performanța de timp înregistrată la această competiție ne dă speranțe că de acum încolo un număr bun de ani o să speriem contracandidații din țară. Am intrat, din nou, în cursa pentru medalii”, a spus antrenorul prof. Cristian Dragomir.

„Am fost schimbul 4 în cursa de ștafetă și am avut o comportare foarte bună. Sperăm că în viitor să fie și mai bine și să ocupăm primul loc. Pentru mine să fac parte din lotul național de juniori II este ceva deosebit. Am alergat și la un concurs internațional în Bulgaria și am obținut medalia de bronz în proba de 800 m. Îmi doresc o comportare cât mai bună la Festivalul Olimpic al Tineretului European în proba de 400 garduri,” ne-a declarat și Sorina Ciuche, componentă a lotului național de junioare II.

În competiția juniorilor III, Hanni Brecica a ocupat locul III la 400 de metri și locul X în proba de săritura în lungime. Denisa Ludica s-a situat a 9-a la 400 de metri și pe poziția a 15-a la 60 m. Toate fetele și-au realizat recorduri personale. Ionuț Dragomir a sosit al șaselea la 1500 m și pe locul 7 la 800 metri, iar Andrei Achim a ocupat locul 11 la 800 metri.