Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Marţi a fost programată etapa a XXIII-a, intermediară, a Ligii a III-a de fotbal, ediția 2011/2012. În Seria a V-a am avut parte de un derby județean, fiindcă s-au întâlnit FC Caransebeș (antrenor principal Romulus Ciobanu) și CSM Școlar Reșița („principal“ Leontin Doană), două grupări cu pretenții, plasate în prima jumătate a clasamentului.

Partida, care a stârnit un interes deosebit, în timpul căreia cele două galerii au creat o atmosferă deosebită, s-a încheiat cu scorul de 4-0 (2-0).

Gloria Reșița (antrenori Dan Boltașiu și Silviu Izvernar), cea de-a treia reprezentantă a județului în eșalonul trei al fotbalului românesc, a primit vizita formației C.S. Vladimirescu, confruntare încheiată cu victoria oaspeților, scor 2-0 (1-0).

În etapa a XXIV-a, de vineri, 27 aprilie a.c., CSM Școlar Reșița – Millenium Giarmata, Bihorul Beiuș – FC Caransebeș, C.F.R. Simeria – Gloria Reșița.

După încheierea partidei de la Caransebeş, membrii Guardiei Rosso-Nera şi-au manifestat supărarea faţă de prestaţia jucătorilor CSM Şcolar Reşiţa.

Marius Moraru

Adaugă comentariu